Klima-dilemma: Show + foredrag

Klima-dilemma er en velsmagende cocktai.png
 

Et show om klima, vaner og dobbeltmoral

Grønland er grøn og Julemanden går i regntøj. Lolland er gået tabt i oversvømmelser og der svømmer hajer i Øresund. Hakket oksekød er kun for de stenrige og for alle andre er græshopper, melorme og tang blevet hverdagskost. Ja sådan kan fremtiden se ud.
Klimaforandringerne er over os, og et af spørgsmålene er, om det er muligt at vende udviklingen? For hvordan går det egentligt med klimaaktivismen i hverdagen? Kødet, bilen, flyet, to-go-kaffekoppen, madspild og det konstante forbrug. Måske skal vi til at spørge os selv om: Dobbeltmoral er bedre end ingen moral?
Teaterkoprset stillet skarpt på klimakrisen, og behandler kærligt emnet med humor, alvor og en dommedagssang.

KREDITERING

  • Mette Ovesen (Instruktør)

  • Line Østergaard (Skuespiller)

  • Flemming Bang (Skuespiller)

  • Nina Bendixen (Oplægsholder og moderator)

  • Kenneth Thordal (Komponist)

Nina Bendixen