Foredrag, kurser og workshops

 
 
Ninavejrudsigt.jpg

Foredrag

Når DR Vejret en gang i mellem drister sig til at snakke om klimaforandringer, oplever vi ofte, at seertallet falder. Er det fordi vores seere er ligeglade med klimaet? Det tror jeg ikke. Men jeg tror klimaet er en komplex størrelse, og det er svært at rumme Mosambiques oversvømmelser og tørke i Californien.

Men det behøver ikke være svært.

Få overblik over klimaudfordringerne, og hvad der bliver gjort ved dem samt overskuelige redskaber til, hvordan du selv kan medvirke til en grønnere omstilling.

 
NinaBendixen2.jpg

Kurser

Klimadagsordenen er på få år blevet én af de vigtigste emner både politisk og privat. Og med rette. Men hvis du er først lige er begyndt at sætte dig ind i klimaet, så kan det være svært at rumme det hele. Jeg giver med dette kursus overblik over de aktuelle og fremtidige klimaudfordringer i Danmark og i verden. Hvor langt er politikerne nået, og hvad bliver der gjort? Og hvis kursisterne har interesse, kan jeg give et hurtigt overblik over FN’s Verdensmål, som politikerne i alle FN medlemslande har tilkendegivet at imødekomme inden år 2030.

Du får overblik og basal klimaviden indenfor tre timer. Kontakt mig for at finde det rigtige kursus for dig og dine medarbejdere.

 
klimaklubderduer.jpg

Workshops for børn

Klimakysset trioen består af en kagemand, en teatertosse og en klimakyndig og de kan bookes sammen eller hver for sig til alt fra featureuger i folkeskolen til bæredygtighedsevent hos private firmaer.

Du kan selv pusle dit event sammen med vores tre brikker:

Nina Bendixen, kendt fra dit tv i DRs vejrudsigter, som kan holde oplæg og foredrag om klimaet og FNs Verdensmål, moderere dit firmas bæredygtighedsdebat og holde kurser, der gør dine medarbejdere, medlemmer eller dine skoleelever kloge på klima og fremtidens udfordringer grundet den globale opvarmning. En vigtig brik, hvis du vil gå hjem med konkret og brugbar viden om klimaet og hvordan, du selv kan gøre noget.

Jesper Søvndal, også kendt fra dit tv, men fra DRs store tv-succes: Den Store Bagedyst 2017, hvor Jesper flere gange blev mesterbager og sluttede på en andenplads i finalen. Jesper laver klimakyssets søde sager af affaldsproduktet “aquafaba” bedre kendt som det vand i en dåse kikærter, som du normalt smider ud. Jesper er en god brik i eventpuslespillet og meget populær i kaffepauserne.

Line Østergaard, kendt fra de danske teaterscener og udgivet kogebogsforfatter, har brugt en stor del af sin tid på at formidle klimaudfordringerne og bæredygtighedstanken gennem workshops med børn i folkeskolen. Derudover er hun kvinden bag et ny klimasatirisk teaterstykke, som får nogle følelser i gang. Kan tilpasses det pågældende event, og er en god brik til at sparke en klimadebat igang.